Onze Klanten

Voor ons zijn onze klanten het belangrijkste dat er is omdat zij het mogelijk maken onze passie te kunnen uitoefenen.
Onze passie is het mogelijk maken om tegen een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding uw website, webshop en apps optimaal te laten presteren en perfect samen te laten werken met uw backoffice.

Een aantal van onze klanten en het werk dat wij voor hun hebben uitgevoerd:

Sticker-website-300x200 De Noordshow wordt al ruim 35 jaar begin januari gehouden en is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste kleindiertentoonstelling van Nederland met ruim 10.000 dieren. Het is een show van hoenders, dwerghoenders, konijnen, cavia’s, kleine knagers, sierduiven en sier- en watervogels. Vanaf 2015 zal de Noordshow gehouden worden in de TT-Hall in Assen.

Voor de Noordshow hebben wij de website en webapplicatie ontwikkeld in WordPress naar hun eisen en wensen. Speciaal voor de Noordshow hebben wij een WordPress plugin ontwikkeld waarmee de inschrijvingen ingevoerd en beheerd kunnen worden.Elk jaar wordt de Noordshow gehouden en gaan duizenden leden hun dieren voor de show registreren via de website.

Na de inschrijving worden alle gegevens automatisch in het softwarepakket voor de show ingelezen middels de koppeling die wij hebben ontwikkeld. Hierdoor is men weken eerder klaar omdat alle gegevens niet meer handmatig van papier in het softwarepakket voor de show ingevoerd hoeven worden. Tevens kan de automatische incasso ook weken eerder uitgevoerd worden en kloppen alle bedragen exact met wat is opgegeven.

De dieren zijn opgedeeld in diergroepen (hoenders, dwerghoenders, konijnen, cavia’s, kleine knagers, sierduiven en sier- en watervogels), bij de inschrijving is het mogelijk om alle diergroepen door elkaar in te voeren en in te sturen. Elke diergroep heeft hier zijn eigen secretaris die de inschrijvingen voor die groep verwerkt. Na het insturen van de inschrijving wordt deze per diergroep gesorteerd waardoor een secretaris alleen de inschrijving ziet voor z’n eigen diergroep ter controle binnen krijgt via de e-mail. De inschrijver en penningmeester krijgt het gehele formulier ter controle toegestuurd.

Elk jaar worden alle nieuwe leden en gewijzigde gegevens automatisch ingelezen vanuit het softwarepakket in het online inschrijfformulier.Dit houd in dat alle mogelijke combinaties van dieren, kleuren, rassen, verkoopgegevens, leden gegevens automatisch wordt verwerkt middels een zelf ontwikkelde plugin voor WordPress.

 logo 112marum 112marum.nl is een zeer bekende 112 website in het Noorden. Deze website wordt door vele duizenden bezoekers per dag bezocht en de aantallen nemen nog elke dag toe.

Voor 112marum.nl verzorgen wij de hosting van hun veeleisende WordPress website. 112marum.nl is voor ons de grootste klant voor wat betreft aantallen bezoekers, gegenereerde dataverkeer en serverbelasting. Wij monitoren 24/7 de websites die op onze systemen draaien om zo een optimale werking en snelheid te garanderen.

gmt-logo GMT Meurs is is sinds 1999 onderdeel van de GMT Groep en richt zich met jarenlange ervaring op IT diensten als outsourcing, infrastructuren, beheer en leveringen van hard- en software. Naast de eigen klantenkring staan wij ook ten dienste van de andere units en verzorgen daar de IT diensten van hun klanten in de zorg, afval en transport.

Voor GMT Meurs verzorgen wij een managed dedicated Windows server voor hun klant. Via een speciale verbinding (VPN) wordt een connectie gemaakt met de systemen van hun klant waardoor de webapplicatie op de server contact kan maken met de database.Dit is een specifieke oplossing met een speciale software VPN oplossing zodat de server via een beveiligde verbinding contact kan maken met de database van hun klant.In samenwerking met GMT Meurs hebben wij de webapplicatie op de server geïnstalleerd en verzorgen wij het volledige onderhoud aan de server en updaten wij de applicatie voor onze klant.

logo-bankunie Bankunie.nl Financieren zonder bank is een informatieplatform om ondernemers en investeerders snel en simpel met elkaar in contact te brengen. Zonder dure tussenpersonen!

Wij hebben de website en webapplicatie voor Bankunie.nl ontwikkeld en gebouwd in WordPress. Speciaal voor deze website hebben wij een WordPress plugin gemaakt, zodat een ondernemer zich kan inschrijven en zijn project kan invoeren en de investeerder kan zoeken naar een geschikt project. De investeerder kan direct contact opnemen met de ondernemer en 1 op 1 afspraken maken om te investeren in het project.